23 maj, 2024

Vill du bli en del av vår familj på KCEM? Vill du bli vår nya medarbetare?

KCEM behöver bli fler för att klara efterfrågan på våra tjänster.

Vi söker dig som vill komma och bli en del av KCEM och vara med på vår resa.

KCEM befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är idag ett team om tre och söker en projekt- och utbildningssamordnare som vill vara med och utveckla våra kurser och konferenser. KCEM är ett mindre och familjärt företag men genom att det är medlemsägt av flera nordiskt ledande företag verkar du som projekt- och utbildningssamordnare i en komplex miljö med flera olika kontaktytor. KCEMs uppdrag är att bidra till att göra sina medlemmar konkurrenskraftiga genom relevanta utbildningar och föreläsningar, konsulttjänster samt omvärldsbevakning och information till relevanta aktörer.

Vill du ha möjlighet att påverka din egen roll och vardag samt vara en viktig pusselbit i kompetensutvecklingen för många ledande och spännande bolag är detta rätt uppdrag för dig!

Om rollen

Som projekt- och utbildningssamordnare arbetar du med utvecklingen av våra kurser, konferenser samt våra digitala utbildningar. Utgångspunkten är medlemmarnas behov samt gällande regelverk.

Du kommer att arbeta aktivt med samarbeten såväl inom medlemsföretagen som med externa föreläsare. Arbetet innebär också att planera och utveckla samt leda utbildningar, kurser och konferenser på plats och att vara aktiv som föreläsare inom relevanta områden, men även att bygga vidare och utveckla vårt e-learning koncept.

Vår kandidat

Du har viss erfarenhet av explosivvarubranschen. Ditt intresse för kompetensutvecklingsfrågor är stort och du har erfarenhet av att utveckla goda samarbetsformer med interna såväl som externa aktörer. Du är en van användare av IT-stöd, har goda kunskaper i Office-paketet. Du har lätt att kommunicera och kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad, kreativ och har förmågan att arbeta med olika arbetsuppgifter samtidigt. Du har god pedagogisk förmåga såväl som god förmåga att knyta kontakter och bygga långsiktiga relationer. Du är självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har ett strukturerat arbetssätt samt driver processer framåt. Du har förmåga att självständigt planera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är initiativtagande och uppnår goda resultat.

Kontakt och ansökan

För mer information, kontakta VD Johan Petri, johan.petri@kcem.se. Vi ser fram emot din ansökan via mail till johan.petri@kcem.se senast den 31 augusti.

Notera: Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

 

Tidigare nyheterKontakta oss

Har du frågor eller är nyfiken på oss. Är du varmt välkommen att kontakta oss!

Adress

Gammelbackavägen 1
691 51 Karlskoga

Mail

kcem(@)kcem.se