E-learning

Utbildas när och var du vill

Tillsammans med vårt starka nätverk arbetar vi för fullt med att fortsätta skapa intressanta utbildningar för att du ska fortsätta utvecklas inom säkerhetsfrågor utifrån din och arbetsplatsens behov.

Med våra digitala utbildningar kan du kunna pausa och repetera kursen så mycket du vill. Vi har lagt fokus på att du styr över din egen tid och utveckling samtidigt som det ska vara intressant, finnas tid för reflektion och repetition. Hela konceptet för att du ska få en engagerande läroprocess med dig som deltagare i fokus. Vi ger dig personlig support i de frågor som kan uppkomma längs lärandets väg för att du ska känna att du verkligen får ut maximalt av din utbildning.

Hitta den perfekta utbildningen redan idag och kom i gång inom några timmar. Utbilda hela avdelningen eller teamet? Inga problem, kontakta oss för en vidare diskussion. Om du av någon anledning, vi vet inte vilken, som gör att du tvekar eller saknar något i vårt utbud så tveka inte att höra av dig!

Grundläggande explosivämneskunskap med militära produkter samt risker (onlineutbildning)

Här får man oavsett roll inom företaget en grundutbildning inom explosivämneskunskap, de militära produkterna samt de risker som kommer med hantering av explosiva varor.

Grundläggande explosivämneskunskap med civila produkter samt risker (onlineutbildning)

Här får man oavsett roll inom företaget en grundutbildning inom explosivämneskunskap, de civila produkterna samt de risker som kommer med hantering av explosiva varor.

Grundläggande explosivämneskunskap med militära och civila produkter samt risker (onlineutbildning)

Här får man oavsett roll inom företaget en grundutbildning inom explosivämneskunskap, både de militära och civila produkterna samt de risker som kommer med hantering av explosiva varor.

..Här kommer snart en ny spännande utbildning!

Förrådsutbildning explosiva varor för föreståndare/chef (onlineutbildning)

Den här utbildningen riktar in sig till dig som leder förråd med explosiva varor grunderna i hur förråd opereras och hur man upprätthåller säkerheten.

Förrådsutbildning explosiva varor för operatör
(onlineutbildning)

I den här utbildningen får du som arbetar i förråd med explosiva varor grunderna i hur förråd opereras och vill göra det på ett säkrare sätt.

Kommande utbildningar

Personlig skyddsutrustning

På gång! Håll utkik för mer info.

Skyddsrondsteknik

På gång! Håll utkik för mer info.

Fler är på gång!

Håll utkik för mer info.

Kontakta oss

Har du frågor eller är nyfiken på oss. Är du varmt välkommen att kontakta oss!

Adress

Gammelbackavägen 1
691 51 Karlskoga

Mail

kcem(@)kcem.se