Konferenser- Håll dig och ditt nätverk uppdaterat!

Här finner du mer information kring de konferenser vi anordnar.
En viktig funktion för oss på KCEM är att hålla ihop branschen, delge information, kunskap och hålla er uppdaterade kring de förändringar som sker, våra konferenser blir därför en naturlig mötesplats.

 

EPOK

EPOK är träffpunkten för ALLA inom explosivvaruindustrin där vi i branschen har goda möjligheter att årligen uppdatera det personliga nätverket och träffa sina kurskamrater samtidigt som man får ta del av intressanta och aktuella föreläsningar.
Det här är en konferens du sent kommer glömma!

Vi har haft gäster som Joakim Paasikivi, Henrik Schyffert, Ami Hemviken, Lisa Ekström, Pellegrino Riccardi, Robert Karjel, Ari Riabacke, Olof Röhlander, Al Pitcher, Hans Brun, Fredrik Forsman, Lorens van Dam m.fl.

SÄKERHETSKONFERENS

Högaktuellt! Som svar på det ökade behovet av att förstå de olika hot som finns i omvärlden, mot Sverige men också mot vår bransch har vi satt ihop en säkerhetskonferens. Här vi tar hjälp av olika experter för att öka vår medvetenhet och förståelse, men också hur man kan skydda sig mot dessa risker.

Fullständigt program Säkerhetskonferens 2024

Klicka här för att boka din plats!

Personlig skyddsutrustning

KCEM arbetar aktivt med personlig skyddsutrustning och bevakar vad som händer inom personlig skyddsutrustning på marknaden bl.a. klassning, nya produkter, tester och regelverk. Vi strävar hela tiden efter att vara en länk mellan medlemsföretagen ut till leverantörer och tillverkare.
Den här konferensen är återkommande sedan år 2014 där fokus ligger på personlig skyddsutrustning och allt vad det innebär.

Transport av farligt gods

För tillfället är det KCEM som bjuder in specifikt till detta med anledning av regeringskansliets arbete mot sprängdåd.

Se vår kalender

Se kommande konferenser och boka direkt

Kontakta oss

Har du frågor eller är nyfiken på oss. Är du varmt välkommen att kontakta oss!

Adress

Gammelbackavägen 1
691 51 Karlskoga

Mail

kcem(@)kcem.se