Utbildningar i fokus

Vi har länge varit med och utvecklat explosivvarubranschen och genom våra väl genomarbetade utbildningar får du en rolig och upplevelserik läroresa för att inte nämna det fantastiska nätverket.

KEX

Grundläggande explosiveämnesutbildning

Det här är en grundläggande explosivämnesutbildning som vi uppmuntrar att all personal som arbetar inom branschen genomför, men passar även om man är i behov av att repetera sina kunskaper.

ALLEX

Allmän kompetenshöjande utbildning

För dig som vill ta din kompetensutveckling inom hantering av explosiva varor till nästa nivå är det här kursen för dig.

FEX

För blivande föreståndare

Vår mest kvalificerade utbildning för dig som blivande föreståndare som vill leda arbetet framgångsrikt genom ett säkert och medvetet förhållningssätt.

SOEX

För skyddsombudets utveckling!

Utbildningen syftar till att ge skyddsombuden vidare kunskap att arbeta inom explosivämnesområdet. Efter utbildningen ska kursdeltagaren känna sig trygg med skyddsombudsrollen och känna att de besitter kännedom om hur arbetsmiljöarbetet bör fungera inom vår bransch.

RISKFÖRSTÅELSE-ETT MINDSET

Påbyggnadsutbildning av Kex

Riskförståelse- ett mindset (fd OPEX) är utbildningen för dig som önskar att öka det allmänna säkerhetsmedvetandet och förståelsen för arbetsmiljön.

ANPASSADE UTBILDNINGAR

Gör din efter dina villkor!

Tillsammans sätter vi ihop ett utbildningspaket som passar dina behov. Välj dom delar du behöver utbilda dig inom, så gör vi ett förslag som stärker dina kunskaper i praktik och teori.

Upplev våra utbildningar

I fantastiska miljöer så genomgår du genomarbetande utbildningar tillsammans i ett fantastiskt nätverk. Ta chansen och anmäl dig till några av våra kommande utbildningar.

Kontakta oss

Har du frågor eller är nyfiken på oss. Är du varmt välkommen att kontakta oss!

Adress

Gammelbackavägen 1
691 51 Karlskoga

Mail

kcem(@)kcem.se