1 mars, 2022

KCEM och SRI i enad front

Vi kan stolt presentera att KCEM och SRI, Scandinavian Recruitment Intelligence, nu samarbetar för ett säkrare Sverige.

Vi har under en tid tagit hjälp av SRI:s experter på våra kurser för att öka kunskapen gällande bland annat grov organiserad brottslighet, terrorism, radikalisering och insiderproblematik och hur viktigt det är att rekrytera tryggt och säkert. För att fortsätta arbetet med att öka medvetenheten i olika säkerhetsfrågor har vi inlett ett samarbete som våra medlemmar nu kan ta del av. Det gäller den digitala säkerhetsutbildningen "Från gråzon till safe zone" som är en föreläsningsserie där sex av Sveriges främsta profiler inom säkerhet diskuterar, analyserar, problematiserar, omvärldsbevakar och inspirerar kring aktuella säkerhetsfrågor.

Föreläsningsserien består av 10 delar och berör områden som gråzonsproblematik, omvärldsanalys, underrättelsehot, hybrida hot, antagonistiska hot, terrorism och organiserad brottslighet.

Som medlem hos KCEM får du nu ta del av denna utbildning för 4995:- (ord. pris 7995:-) och dessutom med ytterligare en rabatt för de fall man bokar fler än 10 platser. Ange "KCEM4995" vid beställning.

Klicka här för att se hela föreläsningsprogrammet och boka plats...

Om SRI:

Sedan 2016 har SRI, Scandinavian Recruitment Intelligence, hjälpt arbetsgivare att rekrytera tryggt, säkert och effektivt med hjälp av bakgrundskontroller, säkerhetsprövningsintervjuer, digital referenstagning och andra konsulttjänster med fokus på personalsäkerhet.

SRI har växt snabbt och idag består företaget av ett högkompetent team av konsulter och analytiker med mångårig erfarenhet av underrättelse- och utredningsarbete vid Försvarsmakten, Polisen och den privata sektorn så väl som lång erfarenhet från rekryteringsbranschen och executive search.

SRI:s samlade erfarenhet gör dem till en stark samarbetspartner för organisationer som vill utveckla säkra, effektiva HR-processer och skapa trygghet i sina rekryteringsprocesser.

Det ska bli spännande att se vart vårt samarbete leder vidare till och för den som vill fördjupa sig ytterligare har möjligheten på KCEM:s säkerhetskonferens 7-8/4 som ni kan läsa mer om och boka här! 

Tidigare nyheterKontakta oss

Har du frågor eller är nyfiken på oss. Är du varmt välkommen att kontakta oss!

Adress

Gammelbackavägen 1
691 51 Karlskoga

Mail

kcem(@)kcem.se